Специализирано онлайн обучение. Курсове за всички!

Онлайн Академията – Обучение за ВСЕКИ, НАВСЯКЪДЕ!

Всеки може да вземе участие в нашите курсове! Съдържанието на всеки един курс е написано на достъпен и разбираем език, без да се нарушава целостта или качеството му.

 

Разнообразие от курсове за обучение

При нас може да откриете курсове, които да Ви помогнат да дадете нов старт на своята кариера или да усъвършенствате своите знания и умения. Академията предлага обучения в различни професионални направления създадени от доказани експерти в своята област.

 

Ниски такси за обучение

Курсистите, които избират Онлайн Академията, избират и едни от най-ниските цени на пазара, но не за сметка на качеството! Поради нашия богат избор от курсове в крак с времето, ние можем да ви предоставим специализирано обучение на най-добрата цена, която ще намерите.

Цени започващи от 89 лева.

 

Достъпно дистанционно обучение и гъвкавост

Онлайн курсът към Академията за обучение е най-гъвкавият начин да получите обучение с признато качество и желания от вас сертификат. С дистанционния курс Вие се обучавате в удобно за Вас време. Можете да се свържете с вашия преподавател по всяко време чрез e-mail и да отправите вашите въпроси.
Учите, когато и където пожелаете и се записвате за изпит, когато сте подготвени.

Обучавате се в интернет базирана платформа за управление на обучението с напълно интегриран инструмент за създаване на интерактивно обучение LMS Contipso.

Искате ли…

Да получите нови знания и професия с бъдеще!
Сертификат доказващ знанията Ви!
Нова професионална реализация!

 

Сертификат и удостоверение

След приключване на курса, при успешно положен финален тест, издаваме специален сертификат доказващ вашите знания и квалификация, както и удостоверение за преминат курс на обучение с 96 учебни часа!

 

Не се колебайте повече, запишете се сега

Учете вкъщи с темпове, определени от вас

Лична помощ от професионалисти

Съвременен курс на обучение

Гарантирано ниска цена в България